När du känner dig nere kommer dessa 45 hälsosamma bilder garanterat att lyfta dig

Cleverclassic

När du känner dig nere kommer dessa hälsosamma bilder garanterat att lyfta dig

Ibland är världen inte så dålig och skrämmande som nyheterna får den att verka. Ibland ger internet dig berättelser som fyller dig med hopp och glädje, vilket världen aldrig kan få nog av. Det är därför vi har sammanställt en lista över användargenererade bilder, inlägg på sociala medier och skärmdumpar som är så hälsosamma att du inte kommer att kunna sluta le!

Som en stolt hönsmamma

De flesta av oss kan inte ens föreställa oss hur det är att växa upp på ett barnhem. Det kan vara svårt att kämpa på utan föräldrar som stöttar en. Den här kvinnan gav ett lyckligt barn i Tanzania den hjälpen.

Som en stolt hönsmamma

Hans underbara leende säger allt. Den här kvinnan hjälpte pojken att uppfylla sin dröm, och nu har världen fått en ny medkännande och godhjärtad läkare som gör läkarbesöken lite mer hälsosamma. Vi behöver fler berättelser som denna.

Äntligen vila

Ingen av oss vill föreställa sig smärtan av att förlora en partner, men tyvärr är det något som de flesta av oss kommer att uppleva förr eller senare. Så när din partner har en dröm om var han eller hon ska få vila i frid gör du allt du kan för att uppfylla den drömmen.

Äntligen vila

Det här måste ha varit en sådan renande upplevelse för honom. Han fick åka på en sista resa med sin fru, och det var en särskilt meningsfull resa.

Ingen aning om vad de går igenom

I det dagliga arbetet som lärare kan det vara lätt att glömma att alla ens elever har ett liv, och ibland är det livet inte så vackert. Den här läraren fick ett bryskt uppvaknande en dag. Vi hoppas att hon aldrig glömmer det.

Ingen aning om vad de går igenom

Studenter är också människor, även när de är jobbiga. Det finns ofta en bra anledning till att de är sena eller på dåligt humör. Världen behöver fler sunda lärare som tar hänsyn till dessa saker.

En nystart

Det finns många anledningar till att människor blir hemlösa, och för det mesta är det helt utanför deras kontroll. Det kan vara väldigt svårt att ta sig tillbaka efter att ha upplevt sådana svårigheter, men den här mannen lyckades.

En nystart

Inte nog med att han lyckades, han bestämde sig också för att ge tillbaka till det samhälle han varit en del av under så lång tid. Om det inte är definitionen av hälsosam och godhjärtad, då är det bara att kasta ut ordboken genom fönstret!

Färgen på hans päls

Husdjur är en del av familjen. De hälsar på oss, gosar med oss och förgyller våra dagar i år efter år – och att förlora dem är förödande. Man skulle inte förvänta sig att ett stort företag bryr sig om sådana saker, men så är inte fallet med Chewy.

Färgen på hans päls

Inte nog med att företaget fick en kund för livet, de visade också empati och gav den sörjande personen en sådan hälsosam gåva. Lite vänlighet räcker så långt i den här världen.

En hjältes hyllning

Ingen hade det lätt under nedstängningen på grund av pandemin, men det gällde särskilt dem som ansågs vara “nödvändiga arbetstagare”, som läkare, sjuksköterskor, livsmedelshandlare och leveransförare. Dessa människor riskerade sina liv varje dag för att ta hand om sina patienter och kunder.

En hjältes hyllning

Leveransförare utsätts för mycket negativitet, så att se en sådan hälsosam uppvisning av uppskattning skulle få vem som helst att tåras. Eller så är det bara någon i närheten som skär lök.

Farmors godnatt-selfies

När man tänker efter har dagens äldre generationer sett mycket förändras. Tekniken har fullkomligt exploderat, och de har fått göra sitt bästa för att hänga med i allt. Det verkar dock som om den här mormodern inte har alltför stora problem.

Farmors godnatt-selfies

Det här är bara två pensionärer som är helt bedårande. Vem skulle inte bli glad över att få sådana här söta bilder från sin mormor kväll efter kväll? Det här är de riktiga selfies som Instagram borde vara fyllt med!

Håll inte hemligheter från hundar

När vi inte har någon att vända oss till med våra hemligheter gör vi det enda vi kan göra – vi berättar dem för våra husdjur. Vi vet att våra fyrbenta vänner kommer att älska oss villkorslöst. Men vad händer om hemligheten handlar om själva husdjuret?

Håll inte hemligheter från hundar

Kloka ord, lilla pojke, kloka ord. Man ska inte dölja för en människa att hon är adopterad, och man ska definitivt inte dölja det för en hund. Den här lilla pojkens hälsosamma kommentar har fått oss alla att vilja berätta våra hemligheter för våra husdjur.

Justin Gallegos ryter barriärer

Cerebral pares kan vara ett riktigt svårt handikapp att hantera. Det är en grupp motoriska störningar som påverkar muskelrörelserna och gör det svårt att kontrollera kroppen. Så idrottare med cerebral pares gör några riktigt otroliga saker.

Justin Gallegos ryter barriärer

Det är svårt att inte vilja gråta efter att ha sett de rena, råa känslorna i Gallegos ansikte. Det är den här typen av idrottare som förtjänar uppmärksamhet från företag som Nike. Vilket betydelsefullt, hälsosamt ögonblick att ha fångat på bild!

Farmor har kunskaper i plankning

När vi blir äldre har våra kroppar en dålig vana att inte samarbeta särskilt bra med oss. Vi får värk, våra ögon blir sämre och sjukdomar som vi inte hade tidigare börjar dyka upp. Men den här mormodern lät inte åldern stoppa henne.

Farmor har kunskaper i plankning

De flesta unga människor skulle inte ens klara av en planka i 30 sekunder, men den här 100-åriga kvinnan gör det som om det vore ingenting! Hon kommer inte att lämna den här världen i första taget, och vi är glada att det betyder att vi kommer att få mer hälsosamt innehåll som detta.

Förstagångsfirande

Vare sig man vill det eller inte är världen utformad så att vissa människor har det lättare än andra, men det betyder inte att de som har det svårare kommer att låta hindren stå i vägen för dem.

Förstagångsfirande

Det här är verkligen en militär milstolpe som är värd att fira, och den rena glädjen i hennes ansikte säger allt. USA borde vara så lyckligt lottat att ha hängivna människor som hon som arbetar så hårt!

Hålla hunden sällskap

Precis som äldre människor börjar äldre husdjur få en hel del värk och smärta som gör det mycket svårare att röra sig. Det innebär att saker som att gå i trappor kan bli en omöjlig uppgift.

Håller hunden sällskap

Tack och lov behöver den här äldre hunden inte oroa sig för det, för pappa är där med honom och ser till att han känner sig älskad och skyddad varje natt resten av sitt liv. Jäklar, vem har börjat skära lök igen?!

Tvätta bort fem år

Ingen förtjänar att kämpa mot en allvarlig sjukdom, men när det gäller ett barn är det ännu svårare att förstå. De är så unga och oskyldiga och borde inte behöva utsättas för sådana svårigheter i så unga år.

Tvätta bort fem år

Hon ser så otroligt stolt och beslutsam ut, vilket hon borde vara. Hon kommer att ha ett fantastiskt, långt liv framför sig, och den här bilden är bara början. Alla som ser detta kan känna stoltheten som strålar ut från henne.

Fel nummer, rätt familj

När du skickar ett meddelande till fel nummer brukar personen antingen ignorera dig eller säga att han eller hon inte är den du letar efter, och så är det med det. Så var inte fallet för den här mannen.

Fel nummer, rätt familj

Dessa vänliga främlingar tog in honom i sitt hem och såg till att han kände sig uppskattad och omhändertagen på en helgdag som handlar om att vara tacksam. Vi tackar för att interaktionen gav honom en ny familj och oss detta hälsosamma innehåll.

Föräldrarna fattar beslutet

Vissa människor skaffar inte barn av “rätt” skäl, även om rätt skäl är ganska subjektivt. Ibland känner föräldrar att deras barn är skyldiga dem något för de pengar och det arbete de lagt ner på att uppfostra dem.

Föräldrarna fattar beslutet

Detta är ett uppfriskande perspektiv, och den mamman har en poäng! Föräldrar är den främsta orsaken till en lycklig barndom eller en sorglig, och det borde de alla komma ihåg när de blir frustrerade eller upprörda.

Hon håller koll på dig

En av de mest hälsosamma typerna av vänlighet är den vänlighet som visas av fullständiga främlingar. De känner dig inte och har inget intresse av ditt liv, men ändå gör de något för att försöka göra det bättre eller enklare.

Hon håller koll på dig

Hans fru visste hur skrämmande det måste vara att vara ensam med två små barn på det sättet, och hon bestämde sig för att se till att kvinnan aldrig behövde stå där och vara rädd igen. Det är dessa små handlingar som verkligen gör världen till en bättre plats för oss alla.

Depressionsdämpande vandringar

Depression är en hemsk sjukdom. Den förvränger minnen och situationer och kan göra det svårt för människor att utföra även de mest grundläggande uppgifter, som att ta en dusch eller gå ut för att hämta posten. Så varje liten åtgärd när man känner sig deprimerad är en stor vinst.

Depressionsdämpande vandringar

Detta är inte en liten sak – detta är enormt! Vem skulle inte bli glad över att se någon som äntligen kan övervinna den känslan och gå ut, än mindre gå på en vandring? Han förtjänar att vara stolt.

Släpp aldrig taget

Barn är så rena. De är inte fulla av alla de svårigheter och osäkerheter som vuxna är, och de bildar de renaste av band med varandra som är starkare än vuxna tror. Det här är ett exempel.

Släpp aldrig taget

Bästa vänner gör livet så mycket bättre, och det är tydligt att dessa två bästa vänner verkligen saknade varandra. Vi känner alla till känslan av att uppskatta tiden med någon man inte har träffat på ett tag, och det är därför det här fotot är så hälsosamt.

Ett sant konstverk

Det häftiga med konst är att du kan ta den i bokstavligen vilken riktning du vill. Vissa föredrar att skapa mer abstrakta verk, medan andra blir experter på att göra målningar som ser så verkliga ut att de lika gärna skulle kunna vara fotografier – som den här kvinnan.

Ett sant konstverk

Det här är ett helt otroligt arbete, så vi förstår verkligen varför konstnären var så glad och är ärligt talat förvånade över att den inte vann första platsen! Denna målning får dig att undra vem denna vackra kvinna är och vad hon tänker.

Måla porträtt av husdjur

Djurhem gör ett så viktigt arbete, men på grund av verksamhetens natur är de kroniskt underfinansierade. En liten flicka insåg detta och bestämde sig för att ta saken i egna händer… bokstavligen; hon plockade upp en pensel och fick en idé.

Måla porträtt av husdjur

Detta är imponerande av två skäl – det första är att hon börjar vara aktiv i sitt samhälle vid en så ung ålder, och det andra är att hon kan måla så där vid en så ung ålder!

Tröjor för elefanter

Elefanter är så eleganta och intelligenta varelser, men de används ofta för turism och behandlas på ett otrevligt sätt. Det är där räddningsaktionerna kommer in i bilden, och de snälla volontärerna som hjälper räddningsaktionerna, som de här byborna.

Tröjor för elefanter

Vi visste inte ens att elefanter kunde frysa, men den rena glädjen i ansiktet på elefanten på den nedersta bilden säger allt. Alla varelser förtjänar kärlek, och dessa hälsosamma bilder visar att dessa räddningselefanter definitivt är mycket älskade.

Skolbildsdagen

En av de bästa sakerna med att gå i grundskolan är alla olika aktiviteter man får göra, som att träffa brandmän och se en brandbilsdemonstration, eller träffa underbara ledarhundar som den här och lära sig om deras funktion.

Skolbildsdagen

Hur vacker är inte den här hunden? Den skulle vinna alla priser – bäst klädd, vackraste ögon och bäst uppfostrade doggo – för att nämna några. Nu behöver vi veta om dessa otroliga bilder hamnade i skolans årsbok!

Kärlek är kärlek

Även om världen långsamt blir mer accepterande av olika livsstilar, har den fortfarande en lång väg att gå. Många människor möter kritik och till och med övergivenhet när de berättar för sina nära och kära vem de verkligen är och vem de verkligen älskar.

Kärlek är kärlek

Alla kan växa och förändras, och detta är ett perfekt bevis på det. Även om många människor aldrig kommer att få uppleva det som den här personen gjorde, kan den här lilla prydnaden ha förändrat den här personens liv. Det är stort.

Från liten grabb till son

Alla människor på jorden förtjänar en familj som älskar dem och bryr sig om dem och deras välbefinnande, och det gäller i synnerhet barn på barnhem och i fosterhem. Så varje barn som adopteras är ett steg närmare.

Från liten grabb till son

Uttrycket av ren lycka i den lilla pojkens ansikte och stolthet i pappans är tillräckligt för att få även den mest envisa person att fälla en tår. Vi kunde inte vara lyckligare för hans skull.

Ingen mer kemoterapi

Spädbarn må vara ömtåliga, men de är också mycket motståndskraftiga. Det kan verka som om dessa saker inte hör ihop, men spädbarn har en unik förmåga att förbli optimistiska och ta sig igenom svåra tider eftersom det inte finns något annat de kan göra.

Ingen mer kemoterapi

Den här lilla damen är så fin, och det är hjärtskärande att hon och hennes familj någonsin ska behöva gå igenom något så svårt och uttröttande. Men att veta att hon har åstadkommit något så stort i en så liten kropp är otroligt hälsosamt.

En hjälpande tass

Det finns en anledning till att hundar kallas människans bästa vän. De ger så mycket ovillkorlig kärlek, även till främlingar, och hundar är helt enkelt definitionen av sunda varelser. Den här herrelösa hunden är ett bra exempel, eftersom den oroade sig för den här gatuartisten.

En hjälpande tass

Hundar är så empatiska och snälla. Människor förtjänar inte dem. Hunden ville bara se till att människan var okej, och det blir inte mycket mer hälsosamt än så.

Lyfter mer än vikter

Den här kvinnan lyfte mycket mer än vikter på gymmet – hon lyfte sina medgästers anda! I stället för att försöka tävla eller skryta över sina fysiska förmågor valde den här kvinnan att uppmuntra OP på hennes fitnessresa.

Lyfta mer än vikter

Kanske har den här vältränade personen själv varit tungviktig en gång i tiden, och det är därför hon kan känna empati med OP. Förhoppningsvis, när OP blir mer bekväm på gymmet, kommer hon att betala det vidare till någon annan som kan behöva en high-five.

Möte med en giraff

Ingen vill tänka på att en nära anhörig drabbas av en obotlig sjukdom, men det händer. När det händer finns det massor av fantastiska välgörenhetsorganisationer som gör allt de kan för att ge den personen deras “sista önskan”.

Möte med en giraff

För den här flickan var det mötet med en giraff. Det är ett så vackert, om än hjärtskärande ögonblick som har fångats på bild. Det är en otrolig, hälsosam upplevelse för henne att minnas.

Förlorade bröder

Har du någonsin funderat på vad som händer med hund- eller kattsyskon som skiljs åt vid adoptionen? Undrar du någonsin om de minns eller saknar sina syskon eller föräldrar? Det här fotot verkar visa att de gör det.

Förlorade bröder

Vi är inte säkra på om detta är hälsosamt eller bara sorgligt – det beror på hur du ser på det. Förhoppningsvis fick detta hemliga möte ägarna att utbyta nummer och ha fler hundbrorsdejter i framtiden!

Att bädda sängen

Som vi nämnde tidigare kan depression göra att du inte klarar av ens de mest grundläggande uppgifterna och att du vill tillbringa hela dagen i sängen. Så när den här vännen såg en förändring i sin deprimerade väns beteende blev hon så glad.

Att bädda sängen

Vem skulle ha trott att en enkel bild av en bäddad säng kunde vara så rörande? Kombinationen av detta och vetskapen om att hon har en vän som bryr sig om henne tillräckligt mycket för att hjälpa henne genom de mörka tiderna är det mest hälsosamma som finns i världen.

Mitt barn är friskt

Att avslöja könet är en så stor grej för kvinnor som är gravida. Folk har fester och frågar hela tiden vad föräldrarna vill att barnet ska heta, men den här mamman hade det mest perfekta svaret.

Mitt barn är friskt

Det här inlägget är så meningsfullt, eftersom det visar att den här mamman älskar sitt barn oavsett hur de identifierar sig, och det är en stor sak i dagens värld. Den här föräldern gör definitivt något rätt och deras lyckliga, friska barn vet om det.

En hundkonsert

Musik är en av de vackraste saker som mänskligheten har skapat, och även om det kanske inte verkar uppenbart så är människor inte de enda som uppskattar det. Det här fotot är ett perfekt bevis på det.

En hundkonsert

Det här skulle vara det sötaste och mest hälsosamma man kan hitta när man går in i ett rum. Hon trodde förmodligen att han spelade för hennes mamma eller ett syskon, men nej – han gjorde bara sina hundar glada. Det är den perfekta publiken.

Världens bästa Uber-förare

Att åka med en Uber är en märklig upplevelse. Du bjuds in i en främlings personliga fordon, men du brukar knappt prata med dem, och sedan kliver du ur igen och går vidare med ditt liv. Vissa Uber-förare gör dock det lilla extra, som den här killen.

Världens bästa Uber-förare

Det här är så gulligt. Att vänta på ett ingrepp på sjukhuset kan vara en läskig och stressig upplevelse. Att ha sällskap där, även om det är en främling, kan vara en stor tröst. Den där Uber-föraren förtjänar definitivt fem stjärnor!

Syskon slumpmässigt återförenade

Den här mannen och hans syster hade en riktigt negativ barndomserfarenhet; hans syster rymde hemifrån när hon var 17 år. Han hade i princip gett upp hoppet om att någonsin få prata med henne igen, men så hörde en annan familjemedlem av sig och sa att hon fanns i närheten.

Syskon slumpmässigt återförenade

De träffades och tog den här otroligt hälsosamma bilden. De är så lika, och de har båda en känsla av frid i sina ansiktsuttryck som de kanske inte har haft tidigare.

Bästa vänner och hamburgare

De flesta av oss skulle göra nästan vad som helst för att göra våra vänner glada och göra deras liv bättre eller enklare. I det här fallet innebar det att bokstavligen skapa handproteser åt en vän.

Bästa vänner och hamburgare

Vi slår vad om att det var den mest tillfredsställande burgare som barnet någonsin hade ätit, och det är otroligt att han har en vän som bryr sig så mycket om honom. Om det fanns ett pris för “sund vänskap” skulle de här två vinna det på ett ögonblick.

Oväntad paraplyöverraskning

De flesta människor i världen har förmodligen upplevt en population av herrelösa katter i sitt grannskap. Katter förökar sig så snabbt att det blir för många för djurhemmen att fånga in och hitta hem åt dem. Men det betyder inte att de inte förtjänar kärlek.

Oväntad paraplyöverraskning

Hennes pappa har inte bara lämnat mat till dem, utan även ett litet paraply! Hur gulligt är inte det? Katterna är glada och vi fick det här extremt hälsosamma fotot av det. Det är det bästa av två världar.

Promenader på postkontoret

Att ta hand om en vuxen närstående med ett funktionshinder kan vara en utmaning, och man gör allt man kan för att motivera dem att leva ett hälsosamt och lyckligt liv. För den här kvinnan innebar det att hon gick ut på Facebook och bad främlingar om hjälp.

Promenader på postkontoret

Inte nog med att det hjälpte honom att bli friskare, den här mannen får nu massor av kärlek och stöd från helt främmande människor, vilket skulle göra vilken människa som helst lycklig. Dessutom får han gå på en promenad som han älskar varje dag.

Disk är till för alla

I de flesta företag är medarbetarna mycket långt ifrån den högsta ledningen och har förmodligen aldrig ens träffat sin VD. Så verkar dock inte vara fallet i just det här företaget.

Diskar är till för alla

Vad detta lär oss är att oavsett om du är Oprah eller en grinig tonåring så måste disken ändå göras. Ingen står över dem, inte ens VD:n för ett företag, och det är mycket hälsosamt att han inte försökte lägga över dem på någon av sina anställda.

Bryta ner staket

Pandemin var svår för oss alla, och det vi främst saknade var social interaktion. Social distansering gjorde det svårare att träffas, men många människor lät inte det stoppa dem!

Bryta ner staket

Detta är hälsosamt både på grund av styrkan i deras vänskap, men också för att projektet att förändra den delen av staketet gav dem något produktivt att göra för att tänka på annat än situationen. Det är en win/win-situation.

Saker och ting har förändrats

Det har varit en trend på senare tid att folk besöker historiska platser och lägger över ett gammalt fotografi över hur området ser ut nu. Det är vad den här personen gjorde, men det här exemplet är särskilt kraftfullt.

Saker och ting har förändrats

Hatet vann inte i slutändan för Tyskland, och vi är alla så tacksamma för att det inte gjorde det. Den här bilden visar att vi inte ska glömma det förflutna, men inte heller leva i det. Vi bör alltid röra oss framåt och växa.

Äkta Doggo-kärlek

Det är så roligt att se hur hundar knyter an till varandra. Deras sätt att leka tillsammans och den spänning de känner smittar av sig även på den mest griniga person. De låter ingenting hindra dem från att hälsa på en vän – inte ens ett staket.

Äkta Doggo-kärlek

Varför är hundkramar så mycket sötare än människokramar? De ser båda så lyckliga ut. Man kan se att labbens svans viftar på en miljon mil i minuten. Vänskap mellan hundar kan vara ännu mer hälsosam än vänskap mellan människor.

Den bästa födelsedagspresenten

Allt vi vill ha från våra föräldrar är kärlek och acceptans. Ibland blir olika kärlekshändelser och förändringar ett hinder för att vi ska få den acceptansen, och det är alltid hjärtskärande. Men det positiva är att föräldrar kan förändras.

Den bästa födelsedagspresenten

Genom att ge dem denna t-shirt berättade pappa för dem att de är perfekta som de är – något som det låter som att han inte har kommunicerat tidigare. Det är enormt. Jäklar, vem är det som skär lök igen?!

En hälsosam donation

Olika sjukdomar kan leda till att människor tappar allt sitt hår, och eftersom vårt hår är en så stor del av vår identitet kan det vara riktigt svårt att hantera. Vissa omfamnar det, medan andra föredrar att prova peruker. Båda är acceptabla och personliga val.

En hälsosam donation

Det finns många välgörenhetsorganisationer som tillhandahåller peruker till dem som inte kan betala för dem, och många fantastiska människor – som den här lilla flickan – som donerar hår till ändamålet.

Mata bebisen

Ibland gör hundar konstiga saker. Det finns berättelser om hundar som låtsas halta för att deras ägare haltar. I det här fallet var en hund orolig för att familjens nya bebis inte åt, så den försökte hjälpa till.

Mata bebisen

Detta måste vara en av de mest hälsosamma sakerna på den här listan. Hundar är så empatiska varelser, och den här snälla pojken ville bara se till att bebisen också var frisk och mätt. Det är sann kärlek.

Ett överhängande förslag

När man bor i stora lägenhetskomplex och tar sig tid att titta ut genom fönstret, ser man ibland konstiga eller roliga saker som pågår i andra lägenheter. Den här personen såg början på ett riktigt stort ögonblick.

Ett överhängande förslag

Om det hade varit vi hade vi definitivt väntat och hoppats på att få se ögonblicket då persiennerna öppnades och partnern som friades (förhoppningsvis) sa ja. Det här är en väldigt söt sak att hitta när man tittar ut genom fönstret.

Bambi vill leka

Barn runt om i världen växer upp i mycket olika miljöer, och det finns några lyckligt lottade som har turen att växa upp med naturen inpå knuten. De får klättra i träd och utforska sin omgivning, och till och med skaffa sig nya vänner bland djuren, som den här pojken!

Bambi vill leka

Tänk dig att vara förälder och öppna ytterdörren för att hitta denna bedårande hjortunge som står där med ditt barn. Ni skulle båda tycka att det är det mest hälsosamma som finns och samtidigt undra var rådjursmamman är och om hon är på väg att bli arg!