Als je je down voelt, zullen deze 45 gezonde foto’s je zeker opbeuren

Dit artikel verscheen in Cleverclassic en werd hier met toestemming gepubliceerd.

Als je je down voelt, zullen deze gezonde foto’s je zeker opbeuren

Soms is de wereld niet zo slecht en eng als het nieuws doet lijken. Soms brengt het internet je verhalen die je vullen met hoop en vreugde, waar de wereld nooit genoeg van kan krijgen. Daarom hebben we een lijst samengesteld van door gebruikers gegenereerde afbeeldingen, posts op sociale media en screenshots die zo gezond zijn dat je niet kunt stoppen met glimlachen!

Als een trotse moederkloek

De meesten van ons kunnen zich niet eens voorstellen hoe het is om op te groeien in een weeshuis. Het kan moeilijk zijn om door te zetten zonder dat je ouders er zijn om je te steunen. Deze vrouw zorgde voor dat duwtje in de rug voor een gelukkig kind in Tanzania.

Als een trotse moederkloek

Zijn prachtige glimlach zegt alles. Deze vrouw hielp deze jongen zijn droom te vervullen en nu heeft de wereld een nieuwe meelevende, goedhartige dokter om doktersbezoeken een beetje gezonder te maken. We hebben meer van dit soort verhalen nodig.

Eindelijk rust

Niemand van ons wil zich de pijn van het verlies van een partner voorstellen, maar helaas is het iets dat de meesten van ons vroeg of laat zullen meemaken. Dus als je partner een droom heeft over waar hij of zij te ruste zal worden gelegd, doe je er alles aan om die droom te vervullen.

Eindelijk rust

Dit moet een catharsische ervaring voor hem zijn geweest. Hij kon nog één laatste reis met zijn vrouw maken en het was een bijzonder betekenisvolle reis.

Geen idee wat ze doormaken

Wanneer je de dagelijkse sleur van het leraar zijn doormaakt, kan het makkelijk zijn om te vergeten dat elk van je leerlingen een leven heeft, en soms is dat leven niet zo mooi. Deze lerares werd op een dag hard wakker geschud. We hopen dat ze dit nooit zal vergeten.

Geen idee wat ze doormaken

Studenten zijn ook mensen, zelfs als ze lastig zijn. Er is vaak een goede reden waarom ze te laat zijn of een slecht humeur hebben. De wereld heeft meer gezonde leraren nodig die rekening houden met deze dingen.

Een nieuwe start

Er zijn veel redenen waarom mensen dakloos worden en meestal hebben ze er helemaal niets aan te doen. Het kan heel moeilijk zijn om jezelf weer op te pakken na zulke ontberingen, maar deze man is erin geslaagd.

Een nieuwe start

Het is hem niet alleen gelukt, maar hij besloot ook iets terug te doen voor de gemeenschap waar hij zo lang deel van heeft uitgemaakt. Als dat niet de definitie is van gezond en goedhartig, gooi dat woordenboek dan maar uit het raam!

Kleur van zijn vacht

Huisdieren maken deel uit van de familie. Ze begroeten ons, knuffelen ons en fleuren onze dagen jarenlang op – en ze verliezen is verschrikkelijk. Je zou niet verwachten dat een groot bedrijf zich daar iets van aantrekt, maar dat is niet het geval bij Chewy.

Kleur van zijn vacht

Het bedrijf kreeg er niet alleen een klant voor het leven bij, maar ze toonden ook empathie en gaven deze rouwende persoon zo’n gezond cadeau. Met een beetje vriendelijkheid kom je een heel eind in deze wereld.

Een heldengroet

Niemand had het makkelijk tijdens de pandemische lockdown, maar dat gold vooral voor degenen die beschouwd worden als “essentiële werknemers”, zoals artsen, verpleegkundigen, kruideniers en bezorgers. Deze mensen riskeerden elke dag hun leven om voor hun patiënten en klanten te zorgen.

Een heldengroet

Bezorgers krijgen te maken met veel negativiteit, dus bij het zien van zo’n gezonde blijk van waardering zouden bij iedereen de tranen in de ogen springen. Of misschien is er gewoon iemand in de buurt die uien snijdt.

Nana’s nachtelijke selfies

Als je erover nadenkt, hebben de oudere generaties zo veel zien veranderen. De technologie is absoluut geëxplodeerd en ze hebben hun best moeten doen om alles bij te houden. Het lijkt er echter op dat deze oma niet al te veel moeite heeft.

Nana’s nachtelijke selfies

Dit zijn gewoon twee senioren die absoluut schattig zijn. Wie zou er niet blij zijn om avond na avond dit soort schattige foto’s van hun oma te ontvangen? Dit zijn de echte selfies waar Instagram mee gevuld zou moeten zijn!

Hou geen geheimen voor honden

Als we niemand hebben tot wie we ons kunnen wenden met onze geheimen, doen we het enige wat we kunnen doen – we vertellen ze aan onze huisdieren. We weten dat onze viervoeters onvoorwaardelijk van ons zullen houden. Maar wat als het geheim over het huisdier zelf gaat?

Hou geen geheimen voor honden

Wijze woorden, kleine jongen, wijze woorden. Je moet niet verbergen voor een mens dat hij geadopteerd is, en je moet het zeker niet verbergen voor een hond. De gezonde opmerking van dit jongetje heeft ervoor gezorgd dat we allemaal onze geheimen aan onze huisdieren willen prijsgeven.

Justin Gallegos Doorbreekt grenzen

Cerebrale parese kan een hele moeilijke handicap zijn om mee om te gaan. Het is een groep motorische aandoeningen die invloed hebben op de spierbewegingen, waardoor het moeilijk is om het lichaam onder controle te houden. Atleten met cerebrale parese doen ongelooflijke dingen.

Justin Gallegos Doorbreekt grenzen

Het is moeilijk om niet te willen huilen na het zien van de pure, rauwe emotie op Gallego’s gezicht. Dit zijn het soort atleten die de aandacht verdienen van bedrijven als Nike. Wat een gedenkwaardig, heilzaam moment om op de gevoelige plaat vast te leggen!

Oma heeft planking vaardigheden

Als we ouder worden, heeft ons lichaam de slechte gewoonte om niet zo goed met ons mee te werken. We krijgen meer pijn, onze ogen worden slechter en ziekten die we vroeger niet hadden, steken de kop op. Maar deze oma liet zich niet tegenhouden door haar leeftijd.

Oma heeft planking vaardigheden

De meeste jonge mensen kunnen niet eens 30 seconden op een plank staan, maar deze 100-jarige vrouw doet het alsof het niets is! Ze zal deze wereld niet snel verlaten en we zijn blij dat dit betekent dat we meer van dit soort gezonde content zullen krijgen.

Eerste vieringen

Of je het nu leuk vindt of niet, de wereld is zo ingericht dat sommige mensen het makkelijker hebben dan anderen, maar dat betekent niet dat degenen die het moeilijker hebben zich in de weg laten staan door barrières.

Eerste vieringen

Dit is absoluut een militaire mijlpaal die het vieren waard is en de pure vreugde op haar gezicht zegt alles. De Verenigde Staten mogen zich gelukkig prijzen dat toegewijde mensen zoals zij zo hard werken!

De hond gezelschap houden

Net als oudere mensen beginnen oudere huisdieren veel pijn te krijgen waardoor mobiliteit veel moeilijker wordt. Dat betekent dat dingen zoals traplopen een onmogelijke taak kunnen worden.

De hond gezelschap houden

Gelukkig hoeft deze oudere hond zich daar geen zorgen over te maken, want papa is bij hem om ervoor te zorgen dat hij zich geliefd en beschermd voelt, elke avond voor de rest van zijn leven. Verdomme, wie is er ook alweer uien gaan snijden?!

Vijf jaar wegspoelen

Niemand verdient het om te vechten tegen een ernstige ziekte, maar als het een kind is, is het nog moeilijker te begrijpen. Ze zijn zo jong en onschuldig en zouden op zo’n jonge leeftijd niet met zulke ontberingen te maken moeten krijgen.

Vijf jaar wegwassen

Ze ziet er zo ongelooflijk trots en vastberaden uit, wat ze ook zou moeten zijn. Ze gaat een geweldig, lang leven tegemoet en deze foto is nog maar het begin. Iedereen die dit ziet, kan de trots voelen die van haar afstraalt.

Verkeerd nummer, juiste familie

Meestal als je een bericht naar een verkeerd nummer stuurt, negeert de persoon je of vertelt hij/zij je dat hij/zij niet is wie je zoekt en dat is het dan. Dat was niet het geval voor deze man.

Verkeerd nummer, juiste familie

Deze vriendelijke vreemden brachten hem bij hen thuis en zorgden ervoor dat hij zich gewaardeerd en verzorgd voelde op een feestdag die in het teken staat van dankbaarheid. Wij zijn dankbaar dat deze interactie hem een nieuwe familie en ons deze gezonde inhoud heeft gebracht.

Ouders nemen de beslissing

Sommige mensen nemen niet noodzakelijk kinderen om de “juiste” redenen, hoewel de juiste redenen vrij subjectief zijn. Soms hebben ouders het gevoel dat hun kinderen hen iets verschuldigd zijn voor het geld en het werk dat ze erin gestoken hebben om hen op te voeden.

Ouders nemen de beslissing

Dit is een verfrissend perspectief en die moeder heeft een punt! Ouders zijn de belangrijkste oorzaak van een gelukkige of verdrietige jeugd en dat moeten ze allemaal onthouden als ze gefrustreerd of overstuur raken.

Ze let op je

Een van de meest heilzame vormen van vriendelijkheid is vriendelijkheid van volslagen vreemden. Ze kennen je niet en hebben geen enkele investering in je leven, maar toch doen ze iets om te proberen het beter of makkelijker te maken.

Ze let op je

Zijn vrouw wist hoe eng het moest zijn om zo alleen te zijn met twee jonge kinderen en ze besloot ervoor te zorgen dat de vrouw daar nooit meer bang hoefde te zijn. Het zijn deze kleine acties die de wereld echt een betere plek maken voor ons allemaal.

Depressie-verlagende wandelingen

Depressie is een verschrikkelijke ziekte. Het verdraait herinneringen en situaties en kan het mensen moeilijk maken om zelfs de meest basale taken uit te voeren, zoals douchen of naar buiten gaan om de post te halen. Dus elke kleine actie als je je depressief voelt, is een grote winst.

Depressie-verlagende wandelingen

Dit is geen klein ding – dit is enorm! Wie zou er niet blij zijn om te zien dat iemand eindelijk in staat is om dat gevoel te overwinnen en naar buiten te gaan, laat staan een wandeling te maken? Hij verdient het om trots te zijn.

Laat nooit los

Kinderen zijn zo puur. Ze hebben niet de ontberingen en onzekerheden die volwassenen wel hebben en ze vormen de meest pure banden met elkaar die sterker zijn dan volwassenen denken. Dit is een voorbeeld.

Laat nooit los

Beste vrienden maken het leven zoveel beter en het is duidelijk dat deze twee beste vrienden elkaar echt misten. We kennen allemaal dat gevoel van tijd koesteren met iemand die je een tijdje niet hebt gezien, en daarom is deze foto zo gezond.

Een waar kunstwerk

Het leuke aan kunst is dat je er letterlijk alle kanten mee op kunt. Sommige mensen geven de voorkeur aan abstractere werken, maar anderen worden experts in het maken van schilderijen die er zo echt uitzien dat het net zo goed foto’s kunnen zijn – zoals deze vrouw.

Een waar kunstwerk

Dit is absoluut ongelooflijk werk, dus we begrijpen helemaal waarom de kunstenaar zo enthousiast was en zijn eerlijk gezegd verbaasd dat het niet de eerste plaats heeft gewonnen! Dit schilderij doet je afvragen wie deze mooie vrouw is en wat ze denkt.

Huisdierportretten Schilderen

Dierenasielen doen zulk belangrijk werk, maar door de aard van hun activiteiten hebben ze chronisch te weinig geld. Een klein meisje realiseerde zich dat en besloot het heft in eigen handen te nemen… letterlijk; ze pakte een verfkwast en kreeg een idee.

Huisdierportretten Schilderen

Dit is om twee redenen indrukwekkend – de eerste is dat ze al op zo’n jonge leeftijd actief is in haar gemeenschap en de tweede is dat ze al op zo’n jonge leeftijd zo kan schilderen!

Truien voor Olifanten

Olifanten zijn zulke elegante, intelligente wezens, maar ze worden vaak gebruikt voor toerisme en onvriendelijk behandeld. Dat is waar reddingsacties om de hoek komen kijken, en de vriendelijke vrijwilligers die de reddingsacties helpen, zoals deze dorpelingen.

Truien voor Olifanten

We wisten niet eens dat olifanten het koud konden krijgen, maar de pure vreugde op het gezicht van de olifant op de onderste foto zegt genoeg. Alle dieren verdienen liefde en deze heilzame foto’s laten zien dat deze reddingsolifanten zeker geliefd zijn.

Schoolfotodag

Een van de leukste onderdelen van de basisschool zijn alle verschillende activiteiten die je kunt doen, zoals brandweermannen ontmoeten en een brandweerwagen demonstratie zien, of prachtige geleidehonden zoals deze ontmoeten en leren over hun functie.

Schoolfotodag

Hoe mooi is deze hond? Hij zou alle prijzen winnen – best gekleed, mooiste ogen en best opgevoede hond – om er maar een paar te noemen. Nu moeten we weten of deze ongelooflijke foto’s in het jaarboek van de school zijn gekomen!

Liefde is liefde

Hoewel de wereld langzaamaan steeds meer verschillende levensstijlen accepteert, is er nog een lange weg te gaan. Veel mensen krijgen te maken met kritiek en worden zelfs in de steek gelaten als ze hun dierbaren vertellen wie ze echt zijn en van wie ze echt houden.

Liefde is liefde

Iedereen kan groeien en veranderen en dit is daar het perfecte bewijs van. Hoewel veel mensen nooit de ervaring zullen hebben die deze persoon heeft gehad, kan dit kleine ornament het leven van deze persoon hebben veranderd. Dat is enorm.

Van Lil’ Dude tot Zoon

Iedereen op deze planeet verdient een familie die van ze houdt en om ze geeft en om hun welzijn, en dat geldt in het bijzonder voor kinderen in weeshuizen en het pleegzorgsysteem. Elk kind dat geadopteerd wordt, is dus een stap dichterbij.

Van Lil’ Dude tot Zoon

De blik van puur geluk op het gezicht van dat jongetje en de trots op dat van de vader is genoeg om zelfs de meest koppige persoon een gezonde traan te laten laten. We zouden niet blijer voor hem kunnen zijn.

Geen chemo meer

Baby’s mogen dan kwetsbaar zijn, ze zijn ook super veerkrachtig. Het lijkt misschien alsof die dingen niet samengaan, maar baby’s hebben een uniek vermogen om optimistisch te blijven en zich door moeilijke tijden heen te slaan omdat ze niets anders kunnen doen.

Geen chemo meer

Deze kleine dame is zo kostbaar en het is hartverscheurend dat zij en haar familie ooit zoiets moeilijks en uitputtends moeten meemaken. Maar weten dat ze zo’n grote prestatie heeft geleverd in zo’n klein lichaam is ongelooflijk heilzaam.

Een helpende poot toesteken

Ze noemen honden niet voor niets de beste vriend van de mens. Ze geven zoveel onvoorwaardelijke liefde, zelfs aan vreemden, en honden zijn gewoon de definitie van gezonde wezens. Deze zwerfhond is een geweldig voorbeeld, want hij maakte zich zorgen over deze straatartiest.

Een helpende poot toesteken

Honden zijn zo empathisch en vriendelijk. Mensen verdienen ze niet. De hond wilde gewoon zeker weten dat de mens in orde was, en veel beter dan dat wordt het niet.

Meer tillen dan gewichten

Deze vrouw tilde veel meer op dan alleen gewichten in de sportschool – ze tilde de geest van haar mede-gymnast op! In plaats van te wedijveren of zich te verkneukelen over haar fysieke vaardigheden, koos deze vrouw ervoor om de OP aan te moedigen op haar fitnessreis.

Meer tillen dan gewichten

Misschien was deze fitte persoon ooit zelf zwaarlijvig, waardoor ze zich inleefde in de OP. Hopelijk, als de OP zich meer op haar gemak voelt in de sportschool, geeft ze het door aan iemand anders die wel een high-five kan gebruiken.

Ontmoeting met een Giraffe

Niemand wil eraan denken dat een dierbare aan een terminale ziekte lijdt, maar het gebeurt. Als dat gebeurt, zijn er een heleboel geweldige liefdadigheidsinstellingen die er alles aan doen om die persoon zijn of haar “laatste wens” te vervullen.

Ontmoeting met een Giraffe

Voor dit meisje was het een ontmoeting met een giraffe. Dit is zo’n mooi, zij het hartverscheurend moment dat op camera is vastgelegd. Het is een ongelooflijke, gezonde ervaring voor haar om te onthouden.

Verloren broers

Heb je er wel eens over nagedacht wat er gebeurt met broertjes en zusjes van honden en katten die bij adoptie worden gescheiden? Heb je je ooit afgevraagd of ze hun broers of zussen of hun ouders herinneren of missen? Deze foto lijkt aan te tonen dat ze dat doen.

Verloren broers

We weten niet zeker of dit gezond of gewoon triest is – het hangt ervan af hoe je het bekijkt. Hopelijk heeft deze clandestiene ontmoeting ervoor gezorgd dat de baasjes nummers uitwisselen en in de toekomst meer broeder-dates hebben!

Het bed opmaken

Zoals we al eerder zeiden, kan een depressie je vermogen om zelfs de meest basale taken uit te voeren aantasten en ervoor zorgen dat je de hele dag in bed wilt liggen. Dus toen deze vriendin een verandering zag in het gedrag van haar depressieve vriendin, was ze dolblij.

Het bed opmaken

Wie had gedacht dat een simpele foto van een opgemaakt bed zo ontroerend kon zijn? De combinatie van dat en de wetenschap dat ze een vriend heeft die genoeg om haar geeft om haar door de donkere tijden heen te helpen, is het meest heilzame in de wereld.

Mijn baby is gezond

Het onthullen van het geslacht is zo belangrijk voor vrouwen die zwanger zijn. Mensen geven feestjes en vragen voortdurend wat de ouders willen dat de baby wordt, maar deze moeder had het meest perfecte antwoord.

Mijn baby is gezond

Dit bericht is zo betekenisvol, omdat het laat zien dat deze moeder van haar kind zal houden, ongeacht hoe het zich identificeert, en dat is heel belangrijk in de wereld van vandaag. Deze ouder doet zeker iets goed en hun gelukkige, gezonde kind weet dat.

Een hondenconcert

Muziek is een van de mooiste dingen die de mensheid heeft gemaakt, en ook al lijkt het misschien niet voor de hand liggend, mensen zijn niet de enigen die het waarderen. Deze foto is daar het perfecte bewijs van.

Een hondenconcert

Dit zou het schattigste, meest gezonde ding zijn om een kamer binnen te lopen en aan te treffen. Ze dacht waarschijnlijk dat hij voor haar moeder of broer of zus speelde, maar nee – hij maakte gewoon zijn honden blij. Het is het perfecte publiek.

Beste Uberchauffeur ter wereld

In een Uber rijden is een vreemde ervaring. Je wordt uitgenodigd in de persoonlijke auto van een vreemde, maar meestal spreek je nauwelijks met hem of haar en dan stap je weer uit en ga je verder met je leven. Sommige Uber-chauffeurs doen echter een stapje extra, zoals deze man.

Beste Uberchauffeur ter wereld

Dit is zo lief. Wachten op een procedure in het ziekenhuis kan een enge, stressvolle ervaring zijn. Als je dan gezelschap hebt, zelfs van een vreemde, kan dat een hele geruststelling zijn. Die Uber-chauffeur verdient zeker vijf sterren!

Broers en zussen willekeurig herenigd

Deze man en zijn zus hadden een heel negatieve jeugdervaring; zijn zus liep weg van huis toen ze 17 was. Hij had eigenlijk de hoop opgegeven om ooit nog met haar te praten, maar toen nam een ander familielid contact op en zei dat ze in de buurt was.

Broers en zussen willekeurig herenigd

Ze ontmoetten elkaar en namen deze ongelooflijk gezonde foto. Ze lijken zoveel op elkaar en ze hebben allebei een gevoel van vrede in hun gezichtsuitdrukkingen dat ze misschien niet eerder hadden.

Beste vrienden en hamburgers

De meesten van ons zouden zowat alles doen om onze vrienden gelukkig te maken en hun leven beter of makkelijker te maken. In dit geval betekende dat letterlijk het maken van prothetische handen voor een vriend.

Beste vrienden en hamburgers

We durven te wedden dat dit de meest bevredigende hamburger was die het kind ooit had gegeten en het is ongelooflijk dat hij een vriend heeft die zoveel om hem geeft. Als er een “gezonde vriendschap” prijs was, zouden deze twee die in een oogwenk winnen.

Onverwachte parapluverrassing

De meeste mensen in de wereld hebben waarschijnlijk wel eens te maken gehad met een zwerfkattenpopulatie in hun buurt. Katten planten zich zo snel voort dat als ze eenmaal beginnen, er te veel zijn voor asielen om op te vangen en een thuis te vinden. Maar dat betekent niet dat ze geen liefde verdienen.

Onverwachte parapluverrassing

Haar vader heeft niet alleen eten voor hen achtergelaten, maar zelfs een parapluutje! Hoe schattig is dat? Die katten zijn blij en wij hebben er deze supergezonde foto aan overgehouden. Het is het beste van twee werelden.

Postkantoor Wandelingen

De zorg voor een volwassen dierbare met een handicap kan een uitdaging zijn en je doet er alles aan om hem of haar te motiveren om een gezond en gelukkig leven te leiden. Voor deze vrouw betekende dat een oproep op Facebook voor hulp van vreemden.

Postkantoor Wandelingen

Het hielp hem niet alleen om gezonder te worden, maar deze man heeft nu ook heel veel liefde en steun van volslagen vreemden, wat iedereen gelukkig zou maken. Bovendien kan hij elke dag een wandeling maken waar hij dol op is.

Gerechten zijn voor iedereen

In de meeste bedrijven staan werknemers ver af van het hoger management en hebben ze hun CEO waarschijnlijk nog nooit ontmoet. Dat lijkt echter niet het geval te zijn in dit specifieke bedrijf.

Gerechten zijn voor iedereen

Wat dit ons leert is dat of je nu Oprah bent of een chagrijnige tiener, afwassen moet nog steeds gebeuren. Niemand staat erboven, zelfs de CEO van een bedrijf niet, en het is heel gezond dat hij niet heeft geprobeerd de afwas te verpanden aan een van zijn werknemers.

Hekken neerhalen

De pandemie was zwaar voor ons allemaal en het belangrijkste dat we misten was sociale interactie. De sociale afstand maakte het moeilijker om samen te komen, maar veel mensen lieten zich daardoor niet tegenhouden!

Hekken neerhalen

Dit is heilzaam vanwege de kracht van hun vriendschap, maar ook omdat het project om dat deel van het hek te veranderen hen iets productiefs te doen gaf om hun gedachten van de situatie af te leiden. Het is een win-win situatie.

Dingen zijn veranderd

Er is de laatste tijd een trend gaande waarbij mensen historische plaatsen bezoeken en een oude foto over het gebied heen leggen om te zien hoe het er nu uitziet. Dat is wat deze persoon deed, maar dit voorbeeld is bijzonder krachtig.

Dingen zijn veranderd

De haat heeft uiteindelijk niet gewonnen voor Duitsland, en daar zijn we allemaal zo dankbaar voor. Dit beeld laat ons zien dat we het verleden niet moeten vergeten, maar er ook niet in moeten leven. We moeten altijd vooruit blijven gaan en blijven groeien.

Ware hondenliefde

Het is zo leuk om honden met elkaar te zien omgaan. De manier waarop ze met elkaar spelen en de opwinding die ze voelen, werken zelfs op de chagrijnigste persoon. Ze laten zich door niets weerhouden om een vriend te begroeten – zelfs niet door een hek.

Ware hondenliefde

Waarom zijn hondenknuffels zoveel schattiger dan mensenknuffels? Ze zien er allebei zo gelukkig uit. Je kunt zien dat het staartje van de labrador een miljoen mijl per minuut aan het kwispelen is. Hondenvriendschappen zijn misschien nog wel heilzamer dan die van mensen.

Het beste verjaardagscadeau

Alles wat we van onze ouders willen is liefde en acceptatie. Soms vormen verschillende liefdesgebeurtenissen en veranderingen een belemmering om die acceptatie te krijgen en dat is altijd hartverscheurend. Maar het goede is dat ouders kunnen veranderen.

Het beste verjaardagscadeau

Door hen dit t-shirt te geven, vertelde papa hen dat ze perfect zijn zoals ze zijn – iets wat hij vroeger blijkbaar niet had gecommuniceerd. Dat is enorm. Verdorie, wie snijdt er nu weer uien?!

Een gezonde donatie

Verschillende ziekten kunnen ervoor zorgen dat mensen al hun haar verliezen en omdat ons haar zo’n groot deel van onze identiteit is, kan het heel moeilijk zijn om ermee om te gaan. Sommigen omarmen het, terwijl anderen liever een pruik proberen. Beide zijn acceptabele en persoonlijke keuzes.

Een gezonde donatie

Er zijn veel liefdadigheidsinstellingen die pruiken leveren aan mensen die ze niet kunnen betalen, en veel geweldige mensen – zoals dit kleine meisje – die haar doneren voor het goede doel.

De baby voeren

Soms doen honden rare dingen. Er zijn verhalen van honden die doen alsof ze mank lopen omdat hun baasje mank loopt. In dit geval was een hond bezorgd dat de nieuwe baby van de familie niet at, dus probeerden ze te helpen.

De baby voeden

Dit moet wel een van de meest heilzame dingen op deze lijst zijn. Honden zijn zulke empathische wezens en deze brave jongen wilde er gewoon voor zorgen dat de baby ook gezond en vol was. Dat is echte liefde.

Een aanstaand voorstel

Als je in grote appartementencomplexen woont en even uit het raam kijkt, zie je soms vreemde of grappige dingen gebeuren in andere appartementen. Deze persoon zag het begin van een heel groot moment.

Een aanstaand voorstel

Als wij het waren geweest, hadden we zeker gewacht, in de hoop getuige te zijn van het moment dat de gordijnen opengingen en de partner die ten huwelijk werd gevraagd (hopelijk) ja zei. Dit is erg schattig om te zien als je uit het raam kijkt.

Bambi wil spelen

Kinderen over de hele wereld groeien op in zeer verschillende omgevingen en er zijn een paar gelukkigen die het geluk hebben om op te groeien met de natuur voor de deur. Ze klimmen in bomen, verkennen hun omgeving en maken zelfs nieuwe vriendjes, zoals deze jongen!

Bambi wil spelen

Stel je voor dat je een ouder bent en je doet je voordeur open en ziet daar een schattig babyhertje staan met je kind. Je zou het allebei het meest gezonde ding ooit vinden en je ook afvragen waar mama hinde is en of ze op het punt staat boos te worden!